Projekti

KREATIVNA MUZIČKA JESEN

Društvo mladih muzičara INSTRUMENTAL je u periodu od septembra do decembra 2018. godine realizovalo projekat ,,KREATIVNA MUZIČKA JESEN” koji je sufinansirala Gradska uprava za kulturu Novog Sada. Održan je veliki broj radionica koje su pohađala deca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Na ovim radionicima deca su mogla da se upoznaju sa tonovima, raznim instrumentima, kao i da nauče da sviraju određene instrumente. Održan je veliki broj mini koncerta u okviru ovog projekta, kako na Novosadskom Spensu, Studio M, Pasuljijadi, Dečijoj nedelji, Vrtićima,...

MUZIČKO RAZVIJALIŠTE

Ove godine takođe smo konkurisali na projektu Savremeno stvaralaštvo za 2019.godinu i Društvo je dobilo projekat koji će realizovati od septembra 2019.godine pod nazivom ,,MUZIČKO RAZVIJALIŠTE”.

PROJEKAT MUZIČKI MOSTOVI

Od 1.oktobra - do 20.decembra Društvo Instrumental realizuje projekat pod nazivom Muzički mostovi koje je sufinansirala Gradska uprava za kulturu.

MUZIČKI TOBOGAN

U periodu od 1.maja do 30.juna 2020. godine realizovan je projekat Muzički tobogan, koji je sufinansirala Gradska uprava za kulturu.
Kao i uvek, muzičke radionice su bile veoma posećene. Radionice su realizovane u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije , pridržavajući se mera zaštite.

MUZIČKE ČAROLIJE

Društvo INSTRUMENTAL realizivalo projekat u toku juna i jula meseca, koji je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informaisanje i odnose sa verskim zajednicama. Projekat realizovali učitelj Jankov Srba i vaspitačica Marija Božić. Veliki broj dece uzrasta od 3 do 11 godina je posetio radionice. Tokom realizacije projekta su poštovane mere zaštite po preporuci Vlade Republike Srbije.

NASLOV PROJEKAT MUZIČKA ŠARENICA

U periodu od 1.9. do 30.10. 2020. Društvo Instrumental organizuje radionice u okviru Projekta Muzička šarenica koji je sufinansirala Gradska uprava za Kulturu Grada Novog Sada. Učenici imaju priliku da se upoznaju sa nematerijalnim kulturnim nasleđem naše zemlje kao i načinom rada sa instrumentom Gajde.

PROJEKAT ,, DECA MUZIČARI"

U periodu od 1. novembra do 20.decembra Društvo Instrumental realizuje projekat pod nazivom DECA MUZIČARI koji je sufinansirala Gradska uprava za kulturu.